Automuseo järjestää myös tapahtumia: Esimerkiksi Rompemarkkinat vaihtuvin teemoin joka heinäkuun alku

Rompetori ja perinnerakennuksen kauppapäivät 1.-2.7.2017 klo 9-15

Kesä koittaa ja perinteikkäillä kauppapäivillä otetaan vanhoja esineitä jälleen päivänvaloon. Tervetuloa viettämään rompetoriviikonloppua nostalgisissa merkeissä samanhenkisten kanssa! Kahvi virtaa, makkara tuoksuu, jutut lentävät eikä tavarasta ole puutetta. Tästä riemusta veloitamme alue- ja automuseomaksuna vaatimattomat 5€ (alle 7v ilmaiseksi).

Tänä vuonna poikkeamme perinteistä myyntipaikkojen suhteen: Yksi myyntipaikka on ilmainen, joten kynnys poikkeuksellisen päivän viettoon on nyt todella matalalla! Mutta ilmoitathan hyvissä ajoin tulostasi sillä myyntipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Autohistoriallinen Seura ry:n Klassikkomopojen retkeilyajo

Autohistoriallinen Seura ry järjesti mopoajelun Perniön maisemissa elokuussa 2016. Ohjelmassa oli mm. automuseolla pistäytyminen. Sää suosi retkeilijöitä ja kaksitahtisen tuoksua oli ilmassa kun kymmeniä mopoja porhalti pitkin nummia.

 

Muut tapahtumat

Haluatko järjestää yrityksesi henkilökunnalle arjesta poikkeavan päivän, tai koota harrastajaporukan yhteen ja astella eiliseen hyvällä hengellä? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä!